5 sätt att tjäna pengar på fastigheter

Du behöver inte en enorm mängd med kapital för att hitta och genomföra lukrativa erbjudanden.

Fastighet kan ha producerat mer rikedom än någon annan industri, men människor är fortfarande skeptiska för att komma i gång. De flesta tror att de behöver börja med en sorts kapital, men det är inte alltid fallet. Den enda magiska kraften du behöver är att kunna hitta pengarna, och vi pratar ofta inte mycket för att öppna upp en verksamhet. Om du vet vad du gör kan du tjäna pengar i fastigheter även om du bara har börjat.

Tror inte det? Ta berättelsen om Kent Clothier till exempel. Clothier öppnade sin första verksamhet för $ 500. Allt han gjorde var att hitta ett hemligt hem och en motiverad köpare och förde dem tillsammans. Idag vänder han över 1000 fastigheter och förvaltar 5 000 genom sitt företag. Graziosi växte upp i en trailer park. Han bodde i ett badrum i ett år med sin pappa när han var 12 år gammal. Han hade inga fördelar. Inget startkapital fanns. Ingen hjälp från någon. Men på något sätt lyckades han tjäna pengar i fastigheter och äger drygt 400 fastigheter i sin portfölj idag.   Det finns också många andra exempel på detta också. Punkten? Du behöver inte mycket startkapital för att tjäna pengar i fastighetsbranschen. Men du behöver kunskapen och kunskapen.

De flesta tycker att det är lättare att tjäna pengar på nätet än det är att göra allvarliga mynt i fastigheter. Men båda är svåra om du inte vet vad du gör. När du får landets lek och förstår vägen framåt kan du göra steg.

Här är vad du inte behöver generera en inkomst på fastighetsmarknaden.

Du behöver inte ha krediter: Även om du har dålig kredit, finns det vägar framåt om du är tillräckligt engagerad. Flera av de metoder som diskuteras i detta stycke är inte beroende av kredit alls. Faktum är att många framgångsrika fastighetsinvesterare startade utan kredit eller till och med dålig kredit.  

Du behöver inte ha stort kapital: Du behöver inte kapital till tjäna pengar i fastigheter utöver några hundra dollar för att öppna verksamhet. Naturligtvis innebär det att man går till de billigaste bostäderna eller störda fastigheter och bläddra kontrakt. Det innebär också att hitta långfristiga långivare eller andra investerare som kan hjälpa dig att driva affärer genom. Detta kan till och med gälla för hemrenovering så länge du är bra på att hitta pengarna.  

Du behöver inte sitta på stora tillgångar: Det finns en annan missuppfattning att du måste lägga upp stora tillgångar för att säkra ett kontrakt eller köpa en fastighet. Du behöver inte göra det här, men du behöver förstå hur kreativ finansiering fungerar. De flesta helt enkelt sluta döda i spåren eftersom de har denna tro på vad de behöver för att komma igång.  

Det finns 5 primära strategier för att generera en reell inkomst i fastigheter. Oavsett om du kan tjäna en passiv inkomst eller aktiv inkomst beror på vilken strategi du implementerar.  

1.   Långsiktiga bostadshyror

En av de vanligaste metoderna för att tjäna pengar i fastigheter är att utnyttja långsiktiga köp-och-hålla bostadshyror. Människor behöver alltid ett ställe att leva, och det betyder att bli involverad i hyresfastigheter. Du måste göra rätt mängd för att källa din egendom genom att hålla tre principer i ditt sinne: plats, plats, plats.

Ja, du har hört det förut, men platsen är allt när det gäller fastigheter. Inte bara gäller detta för faktiskt ett ökat tillgångsvärde över tiden, men också i din förmåga att snabbt hyra den fastigheten till en långsiktig hyresgäst. När du överväger långsiktiga bostadshyror, leta efter en bra plats. Det är viktigare än fastigheten i sig själv. Faktum är att nedrullning av bostäder på bra ställen är en av de bästa investeringarna du kan göra.

Det innebär ett mer traditionellt sätt att tjäna pengar på fastighetsmarknaden. Det innebär att köpa en fastighet med lite pengar till hands för att göra en betalning och då   hålla fastigheten på lång sikt. Beroende på din personliga situation kan du enkelt ta tag i den här egenskapen för en mycket låg eller till och med ingen betalning. Det är särskilt sant om det här är en existerande inkomstproducerande egenskap.

Om det finns positivt kassaflöde i bostadshyra, då kan det vara en bra investering. Du kommer dock inte att hitta det för lätt, om inte den nuvarande ägaren lossar av personliga skäl på grund av skilsmässa eller annat behov av att likvida den egendomen som kräver att man har lite pengar till hands.

2. Leasingalternativ

Leasingalternativ kan vara ett bra sätt att bli involverad i fastigheter utan att behöva lägga upp en betydande del av kapitalet eller ens ha bra kredit i början. Du är uthyrd med ett alternativ att köpa. Detta tenderar att fungera bra när fastighetsmarknaden klättrar eftersom du skapar ett förutbestämt pris där du senare kan köpa fastigheten.

Om till exempel fastighetsmarknaden stiger väsentligt kan du köpa den egendomen till en rabatt. Du kan också potentiellt vända dig och sälja dina rättigheter för det köpet till någon annan. Den tydliga satsningen här är på tjurmarknaden i fastigheter. Så länge det här är ett alternativ kan du träna och inte något i sten som säger att du måste köpa i slutet av hyresavtalet oavsett, då kan du mycket väl göra en vinst.

3. Renoveringsalternativt

Fix-and-flip-kulturen har exploderat. Tack vare populariteten för bostadsrenovering visar vi en massiv boom på den traditionella renoveringsmarknaden. Medan det säkert kan vara mycket pengar att göra här, kan det vara svårt att navigera i dessa vatten i början. När du saknar kunskapen eller erfarenheten kan du befinner dig på den förlorande änden om du inte väljer rätt hem.

Matt Larson har vänt mer än 2 000 hem i Iowa och Illinois. Under den tiden har han lärt sig några lektioner om vad man ska leta efter och vad man inte ska leta efter när man vänder ett hem med en renovering. Hans råd? Gå efter de fulaste husen i de finaste stadsdelarna. Det är där det verkliga värdet är. Den andra svårigheten här är inte bara att hitta dessa hem när du inte har kontakt med fastighetsmäklare, men också förstå ditt efterverkningsvärde.

Hur mycket kommer hemmet att vara värt när du har investerat i reparationer och reparationer? Till   exakt bestämma att du behöver ett starkt förhållande med en allmän entreprenör och en egen rundtur på fastigheten. Samtidigt som du köper en webbplats, kan det vara lustfullt om du inte vet vad du gör, du kan förlora pengar. Men det kan vara att tjäna pengar på en bostadsrenovering   ganska enkelt – så länge du förstår de underliggande kostnaderna och det potentiella värdet.

John och Julie Wakefield, ett man-och-fru-flippande lag som har gjort hundratals ”flips”, säg något liknande. De råkar inte bita av mer än du kan tugga, och ännu viktigare bör du leta efter kreativa sätt att hjälpa andra. Framgång som en fastighetsinvesterare har lika mycket att göra med hur kreativt du kan lösa problem som det gör hur bra du kan krossa siffrorna.  

4. Kontraktsvippning

Ett sätt att du kan göra   pengar från fastigheter utan att behöva lägga upp mycket kapital eller kredit är att vända kontrakt. Allt du behöver göra är att hitta en bedrövad säljare och en motiverad köpare föra dem tillsammans. Även om det är svårt att hitta en säljare har Clothier systematiserat hela processen för att göra detta. Tricket med kontraktsvippning är att identifiera säljaren och hitta en färdig köpare.

Genom att föra dessa parter samman har du skurit behovet av att leta efter en köpare efter att du har skrivit ett kontrakt. Den situationen utgör mer risk. Istället kan du genom att hitta säljarna och köparna på förhand enkelt ingå ett kontrakt med förtroendet för att du inte kommer fast att behöva stänga avlastningen på fastigheten.  

För att göra detta måste du kunna identifiera antingen lediga bostäder eller bostäder som ligger bakom sina inteckningar. Det är den knepiga delen. Du försöker effektivt hitta misstänkta säljare, men hem som redan är lediga är grundade för ett tillfälle som detta.  

5. Kort försäljning

Kort försäljning sker när den nuvarande ägaren av sitt hem ligger bakom sina hypotekslån   men fastigheten har ännu inte ingått avskärmning. För att detta ska ske måste alla parter komma överens om transaktionen eftersom fastigheten säljs för mindre än vad som är skyldig på befintliga inteckningar. Detta kan vara en utmärkt möjlighet att göra en snabb vinst utan att investera i långa renoveringar.

Men lyckas med kort försäljning eller några andra auktioner av standardtyp är ofta knepigt. Du behöver vanligtvis betala hemma kontant, och ibland måste det hända. Kort försäljning är bättre än auktioner eftersom du får chansen att kolla hemmet och ingå en förhandling   bearbeta. Om du inte är en erfaren investerare kan det vara riskabelt att hoppa utan inspektion och fullständig granskning.

Kort försäljning tar tid, men   de kan vara väl värt att vänta. Den potentiella avkastningen på en kort försäljning kan vara omedelbar. Tiotusentals till hundratusentals dollar kan uppstå så snart fastighetsköpet går igenom eftersom banken är uppslukad   i en dålig investering. Men förvänta dig inte att få fastigheten att stjäla – du måste fortfarande förhandla relativt   rättvist pris. Beroende på hur dåligt banken vill lossa den här egenskapen, kan den sitta och vänta på en annan köpare, så försök inte att dra ut på det för länge.

FÅ DITT GRATIS KOPP AV DEN ULTIMA GUIDE FÖR PENSIONSAVGÅNG!